Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell használni az...

Hogyan kell használni az ultraweb.hu -t? ( uw)

Figyelt kérdés
Létrehoztam egy tárhelyet. Szeretnék honlapot csinálni. Mit kell tennem? hogyan csináljam? most csinálok ilyet először :( Eddig csak mlap-os és lapunk.hu-s oldalaim voltak de most szeretnék egy kicsit komolyabbat. Mit csináljak?
2010. jún. 23. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Microsoft word-ben csinálsz egy új dokumentumot, elmented index néven, és alul egy görgetősávban kiválasztod hogy html dokumentum, adsz egy címet neki(egy speciális gomb meg fog jelenni). utána feltöltöd total commanderrel(ez fenn van valahol a segítség menüben a uw.hu-n) és kész. másik menüponthoz létrehozol egy hasonlót, csak más fájlnévvel (fájlnév.html) és így linkeled be: [link] . ha nem tudod hogy mi a linkelés, akkor csak írd be behelyettesítve azt amit írtam, és a word felismeri. kb ennyi, a többire meg rá lehet jönni. de használhatod az ingyenes NVU weblapszerkesztő programot is. sok sikert.
2010. jún. 23. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
Amit Word-el csinálsz az nem lesz komolyba tanulj meg HTML-t és CSS-t és JavaScriptet de akár PHP-t és az komolyabb lesz!
2010. jún. 23. 15:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt kérdezték hogy lehet. Ha valaki weblapot csinál, szerintem nem azzal fogja kezdeni hogy migtanul jegyzettömbbel weblapot csinálni, azért mondam azt. De van más jó progi is: Adobe Dreamweaver, NVU. Jó weblapkészítést.
2010. júl. 22. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!