Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Legjobb tárhely wordpress...

Legjobb tárhely wordpress bloghoz?

Figyelt kérdés
Céges blognak kellene (csak szöveg), wp cms-sel. Cpanel ahogy látom manapság alap, és a php mysql verziókat is frissítik, inkább a tárhely/szolgáltató a gondom. Dimára gondoltam, de hátha van itt, aki jobbat tud.
2018. szept. 22. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Facebook oldal.
2018. szept. 22. 17:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Ahhha. Nem. A face nem erre van
2018. szept. 22. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
De, pont erre van.
2018. szept. 22. 18:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Facet nem blogra talaltak ki, plane nem cegesre.

Seo vagy egyeb kontroll az nulla, meg ha egyszer ugy adodik, hogy vege lesz a facebook nak, a blognak annyi

2018. szept. 22. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindegy. A mai szerverek már elég gyorsan a wordpresshez is.
2018. szept. 22. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem itt van a tárhelyem, eddig nem volt panaszom rájuk.

2018. szept. 22. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted, hogy nem hagytad magad a face-re rábeszélni, mint elsődleges blog bejegyzés tároló, mivel jobb ha olyan helyre kerül, ami a te birtokodban van és nem fog elveszni a rengeteg munka, ha valamiért a face kilőné az oldalt (akár csak ideiglenesen is). A facebook oldalon a korábbi bejegyzéseknek sokkal kisebb lesz a haszna, mint egy weboldalon. Tök jó a face vevőszerzésre, közösségépítésre, a blog bejegyzések megosztására, de az életem azért nem bíznám rá... 10 évig volt viszonteladói tárhelyem a tarhely.eu-nál, most 1 éve már az mhosting.hu-nál van, mert jobb az ár/érték arány, de mindkettőt tudom ajánlani ügyfélszolgálat és rendelkezésre állás szempontjából is.
2018. szept. 25. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!