Egy weblapon ami Cookikat/sütiket használ kell Privacy policy és Cookie policy is, vagy elég az egyik?
Főleg olyanok válaszát kérem akik tényleg tudják és van tapasztalatuk.
És mi van akkor ha azt írom, hogy használok cookiekat, de igazából nem?
Mert nem tudom eldönteni, hogy most használok-e, mert csak a szerver használ, azért hogy csak normális böngészőből lehessen fellépni.
PP az az alkalmazás használatának módja.
CP az, hogy sütiket tárolja a browser. De ezt megtudod nézni F12-vel, majd "Tároló" és lesz egy olyan, hogy "Sütik". Firefox alatt, de Chrome alatt is van ilyen.
#1 vagyok
pl. Gyakori kérdések:
Sütik nevei:
_email
_gat_gtag_UA_909863_2
_ga
_gid
_id
_temppass
_cookieok
_fbrek
Ezekből 1. 4. 5. oldal bezárásig élnek, a többi késöbb is megmarad.
Mind HttpOnly false, azaz csak https protokollon engedi küldeni, azaz titkosított csatornán.
#1 vagyok ismét :)
Ofc. A sütiket tudod módosítani, mivel a böngésző tárolja és ez nálad van. Mivel nyers adat, ha nem titkosítják le szerver oldal mielőtt elküldik neked (majd oldják fel persze visszaküldés után).
Ha módosítod és a szerver megeszi, akkor betudod folyásrolni a szerver működését is. Wellcome hacking.
Fejlesztők nem nagyon ügyelnek erre (tisztelet a kivételnek), kivéve ha frameworköt használnak. Input adat kritikusabb.
Szóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!