Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mivel érdemes sok mezős...

Mivel érdemes sok mezős keresőt készíteni. Mint ami az autókat vagy ingatlanokat áruló oldalakon vannak? Php vagy más? Én valamelyik más nyelvre gyanakodnék. Eddíg ennyire összetett keresőkről még tutot sem találtam eddíg.

Figyelt kérdés

2018. aug. 23. 19:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Da,da,da...
2018. aug. 26. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Jaja. Egyébként úgy is szűrnöd kell php oldalon, dehát a speciális tag-eknél kell az isset. Majd lehet össze rakni a lekérdezést akár tömbből iterálással. Nem olyan nagy dolog.
2018. aug. 29. 21:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Múltkor próbálgattam a keresőt megcsinálni de szerintem azért nem működött rendesen mert az adatbázisomban rossz volt a karakterkódolás,az ékezeteseket mindenféle furcsa karakterekkel helyettesítette.Most jónak látom az adatbázis karaktereket nincsenek ezek a fura karakterek benne.Pár adattal próbálgattam egyenlőre,helyesen működik csak azt adja ki amik a keresés feltételeinek megfelelnek.Igen isset,a kizárásos alap miatt ha jól gondolom. Remélem jó nyomon vagyok kezdőként.:))
2018. szept. 16. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!