WordPress-be lehet ilyen készíteni?
"Nos nem tudom, hogy milyen ott, de az biztos, hogy megvalósítható wordpressben is."
-Nem mondod?
Képzel van drupal, joomla, WP, és még 1M cms amivel meglehet csinálni, de mondok jobbat, kb ugyanennyi egyedi fejlesztésű, oldal van még.
Köszönöm 23:34, ezt jól megmondtad nekem, viszont fel szeretném hívni a figyelmedet arra az apróságra, hogy a kérdező kifejezetten a WordPress iránt érdeklődött, a felsorolásod teljesen szükségtelen ide.
Ha kérdéshez kapcsolódó felsorolást akarunk, amivel el lehet érni a gportálhoz hasonló, vagy azonos cikkek modult, akkor valami ilyesmi lenne: téma, plugin, saját készítésű plugin
Mindenkinek köszönöm szépen a választ! Igen, kifejezetten a wordpress érdekelt, mert sajnálatos módon csak ezt ismerem. Bár próbáltam a plugin dolgot, egy hónap elteltével sem tudtam elsajátítani a "trükköket", így maradok a GPortálnál.
Azért mindenkinek köszönöm a hasznos információkat, egyszer talán sikerül megtanulnom egy komoly weboldal szerkesztését. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!