Az lenne a problémám hogy a WordPress the_title () függvénye az oldal címét irja ki a post címe helyett. Pedig mindent ugy csináltam ahogy videókba meg weboldalokon láttam. Hogy tudnám kiiratni a postot? Irtok nekem egy ilyen kódrészletet? Pls
Tessék, itt van egy pár példa:
Valószínűleg azt rontod el, hogy rossz helyre írod. Akkor írja a bejegyzés címét, ha bejegyzést kérsz le, máskülönben meg az oldal címét.
Úgy érzem nem sikerült rendesen megnézned a linkelt oldalt. A the_title() fügvény akkor adja a cikk nevét, ha abban a ciklusban van ami lekérdezi a bejegyzéseket. Akár widget-be is pakolható...
if ( have_posts() ) {
while ( have_posts() ) {
the_post();
the_title();
the_content();
} // end while
} // end if
Öööö. Nagyon remélem, hogy a page-14.php nem a cikkek 14. oldala.
Sajnos a transzdimenzionális kódszimatolóm éppen náthás, így nem tudom, hogy mit hogyan csinálsz. Hagyományos módon se tudom megnézni, hiszen nem biztosítottál semmilyen kódot, a téma nélkül pedig nem lehet tudni, hogy pontosan mit csinálsz rosszul.
A get_template_part() kb olyan, mint az include(). Ha nem tudod átlátni, akkor a megnevezett fájlt bemásolod a get_template_part(); helyére.
page-lake.php:
<?php
echo '...';
get_template_part('duck');
?>
duck.php:
<?php
echo 'hápháp';
?>
Ez történik:
<?php
echo '...';
echo 'hápháp';
?>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!