Ezt hogyan oldjam meg Wordpressben?
A fenti 3 kép tökéletesen leírja a problémámat. A menüben az egyik pontot átalakítottam gombá, de nem tudom beállítani normálisan a méretét, mert a felső és alsó része a menubarnak a tetejéhez és aljához simul.
CSSben próbáltam kicsit szebbé tenni a gombot, de sehogy sem sikerült paddingel és marginnel helyre rakni.
(Tudom, hogy a képen nincs top és button padding ... azért vettem ki mert nem működött)
Minden menü pontomnak a klikkelhető felületet a menübarnak szintén az aljától a tetejéig található, amin nem akarok változtatni csak ennek a gomb esetében.
Hogyan csináljam meg?
Már egy ideje kutakodok a neten, de nem találok megoldást.
Végül a testreszabásnál lecsökkentettem 80pxről 50pxre a menu magasságát és adtam 30 margint a gombnak.
Ez kicsit kitolta a magasságot és megkaptam az áhított kinézetet. Így magasabb lett az eredetinél a menubar, de így is jó. Ha kisebb magasságot állítok be akkor kicsit elcsúszva mutatkozik a logo és a menu pontok.
Szóval nem hiszem, hogy ez a legjobb megoldás.
Bármi más ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!