Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Saját weblap ingyen?

Saját weblap ingyen?

Figyelt kérdés

Tudtok esetleg ajánlani egy kiszolgálót, ahol viszonylag nagy szabadsággal (html-kódok, saját desing) lehet honlapot létrehozni ingyen? Régebben működött a weboldala. Net, azt nagyon szerettem. Ilyesmi már nincs? Hiába kerestem.

Igazából személyes célra kellene. Cikkek, írások, képek megosztásához. G-portálon is gondolkodtam, de oda már azt hiszem, hogy kicsit öreg vagyok...

A segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!

2018. júl. 24. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha cikkeket, írásokat akarsz megosztani, arra a wordpress.com a legegyszerűbb.

Ha mindenképp ragaszkodsz a saját magad által írt kódhoz, akkor meg 000webhost.com. Én a Hostingert használom, náluk anno ingyenes volt a tárhely, de most valami 400 forintot kérnek érte (nyilván akik egyszer már megszerezték ingyen, azoknak most sem kell fizetni).

2018. júl. 24. 11:44
 2/3 Koplárovics Béci ***** válasza:
Évi 1-2000Ft-ért kapsz párszáz mega tárhelyet PHP-vel, adatbázissal több szolgáltatónál is (reklámozni egyiket sem szeretném, Google: olcsó tárhely). Persze plusz domain (ha kell egyáltalán, nem kötelező), az plusz 2000 körül/év.
2018. júl. 24. 11:54
 3/3 anonim válasza:
Én az infinityfree.com - ot használom. Igazából szinte csak annyival jobb csak a 000webhostnál, hogy lehet [név].rf.gd - vel is regisztrálni, ami úgy tűnik, mintha egy "igazi", vásárolt domain lenne, és még mindig sokkal rövidebb, mint a [név].000webhost.com . Én Drupalt használok CMS-nek rajta (amiben ugye tudsz htmlben írni, a CSS-t meg eltárolod valahol a szerveren). Huzamosabb ideje használom, és mindig jó volt.
2018. júl. 30. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!