Blogger vagy Wordpress?
Sziasztok!
Nemsokára szeretnék elkezdeni blogolni, viszont egy valamiben nem tudok dönteni: hogy a Bloggert/blogspotot használjam, vagy inkább a Wordpresst.
Szerintetek melyik a jobb? Esetleg van, aki mind a kettőt kipróbálta?
Várom a véleményeket, az érveket és az ellenérveket, az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
Ha a wordpess.com -ra gondolsz akkor inkább blogger/blogspot.
Ha a CMS rendszerre, akkor WP, több dolgot tudsz csinálni vele egy kis gyakorlással.
Ha blogger vagy, és blogot akarsz írni, de nem akarsz pénzt belefektetni magába a blogmegjelenítőbe, akkor blogger.
Ha fejlesztő vagy, vagy hajlandó vagy pénzt áldozni egy fejlesztőre, és így akarsz blogot készíteni, akkor végülis lehet wordpress.
Sokan istenitik a Wordpess-t de sok rosszat is hallottam Pár ével ezelött arról lehet hallani, hogy sokat feltörtek, lehet azóta változott a helyzett.
Blogger-t én anno azért választottam, mert hatékonyabb, és kiismerthetöbb és nem kell fizetni érte. Ha nagy forgalmat szeretnél (hirdetésböl pénzt szerezni) akkor érdemes a bloggernél domaint vásárolni, de addig is tudod ingyen használni.
A másik nagy elöny az hogy a bloggert Wordpress temákkal is tudod tuningolni, nekem volt is olyan blogger sablonom ami wordpress-es. Nálad a labda, én bloggert javasolnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!