Mért szokták bizonyos területek IP címeit letílteni?
Figyelt kérdés
Egy Norfolk rádiót szoktam hallgatni, New Yorktól nem annyira messze délre található. Nem valami nagy város, valószínűleg én vagyok az egyetlen aki Magyarországról hallgatja :)
Nem rég amikor felmentem a honlapjukra valami olyasmi volt ki írva, hogy A régiómban tartózkodó IP címek lelettek tíltva a weboldal üzemeltető által.
Ez mért bevett szokás? Persze VPNnel továbbra is tudom hallgatni, csak kicsivel körülményesebb.
2018. máj. 27. 01:00
1/7 anonim válasza:
Szerzoi jogi megallapodasok miatt
2/7 A kérdező kommentje:
Kicsit kifejtenéd? Mondanál egy példát? Nem értek hozzá.
2018. máj. 27. 01:14
3/7 anonim válasza:
Mennyire volt nem rég? 25-én életbe lépett az Eu új adatvédelmi rendelete, és egyes amerikai oldalak ahelyett, hogy ennek megfelelően működetnék az oldalukat az euróai látogatók számára, egyszerűen nem küldenek forgalmat európai IP címre.
4/7 A kérdező kommentje:
Ma vettem észe és kb 1 hete működött szóval lehet benne valami.
2018. máj. 27. 01:19
7/7 anonim válasza:
szedd le az operát, abban van beépített vpn, és amerikaira állítva megkerülheted ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!