Milyen weblapokat készítsek portfólióhoz?
Figyelt kérdés
2 éve végeztem egy webdesigner képzést és most szeretnék vele kezdeni valamit. Készítenék portfóliót, de semmi ötletem nincs. Van, hogy csak a környező házak mintái adnak ötletet a kinézethez, de hogy mi legyen témája, szolgáltatás, funkció - nincs normális ötletem.2018. máj. 19. 15:12
1/6 A kérdező kommentje:
Lehetne mondjuk mindenféle webshopokat, de nem tudom hogyan kell a fizetés meg ilyen funkciókat megírni.
2018. máj. 19. 15:17
2/6 anonim válasza:
Egyedül nem is fogsz webshopot készíteni, ahhoz kéne legalább egy programozó is. ;)
3/6 A kérdező kommentje:
És php/Html nem elég hozzá, mi?
2018. máj. 19. 15:37
4/6 anonim válasza:
A webdesigner nem webprogramozó.
-a html meg nem programozói nyelv.
-ami kell neked az a php, js, sql
5/6 A kérdező kommentje:
Tanultam sql-t is.
2018. máj. 19. 15:56
6/6 anonim válasza:
Ha dizajner vagy és csak a frontend erdekel, akkor portfolionak eleg akarmilyen tema, csinalhatsz webshopot is tele placeholderekkel, anelkul, hogy bekotned a tényleges mukodest a hatterben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!