Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » PHP gomb nyomásra történő...

NextBack kérdése:

PHP gomb nyomásra történő esemény, oldal újratöltése nélkül?

Figyelt kérdés

Jelentkezési/regisztrációs oldalon ellenőrzés gyanánt egy kis matematika feladatok kell megoldani

pl:6+7= "textbox" "button"

<input type="number" name="n">

<input type="button" name="b"> (azért nem sumbit, mert az újra tölti az oldalt, jelen tudásom szerint)

Ha a "b" button kattintására új matek feladat jelenik meg, viszont mikor az oldal be tölt akkor is már legyen látható egy feladvány.("b" button új számokat generál, ha felhasználó éppen nem tudná az aktuálisat).

Függvényt próbáltam írni, de nem jött össze.

2018. ápr. 19. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Sima javascriptet mondanék, de az nem biztonságos magában, neked szerintem AJAX technológia kell.
2018. ápr. 19. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2018. ápr. 19. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem neked ez a feladat még meghaladja a tudásodat. Tanulj még.

Amúgy tedd fel valahova a kódot és akkor talán tudunk segíteni is.

2018. ápr. 19. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:

"pl:6+7=" & "új számokat generál, ha felhasználó éppen nem tudná az aktuálisat"

Ha nem tudja, akkor biztos robot a felhasználó - vagy 9 év alatti.

És hogyan állsz a jelentkezők/regisztrálók személyes adatainak kezelésével. Megfelelsz az adatkezelési törvényi előírásoknak?

2018. ápr. 20. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Használj session-t a kód tárolására, ajax technológiát pedig az ellenőrzésre. Bár szerintem ez nagy falat elsőre számodra. Egyelőre ne zavarjanak a botok.
2018. ápr. 23. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
És ha nincs javascript a böngészőben? Akkor hogy küldöd el? Azóta biztos megoldottad, de elég szomorú, hogy ha valami apróság nem megy, egyből ide szaladtok. Kicsit erőltesd meg magad, nem olyan nehéz megmondani a keresőnek mire van szükséged.
2018. máj. 29. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!