Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A domain mindegy milyen...

A domain mindegy milyen szolgaltatonál van?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy ők csak úgyis bejegyzik, így elég ha az árát nézem? És megyek olyanhoz ahol a legolcsobb és azért közben figyelek a hosszabbítás árára is.

A tarhely az amit gondolom nagyobb körül tekintessel érdemes meg választani, mert ott lehet különbség a szolgáltatók között.

2018. márc. 29. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindegy, de nem árt ha van rendes kezelő felület ahol testre tudod szabni.

Viszont tárhelyhez is előfordul, hogy adnak 1 domaint.

A tárhely már nehezebb dió, mert ott csak azt mondják hogy kapsz 1-2-5-10GB -ot, de azt nem hogy mekkora szerveren CPU és RAM teljesítménnyel, hány másik oldallal kell osztoznod. Van hogy 10× -en túlértékesítik. és ha neked is egy kicsit lomhácska WP -ed van, bizony akadozva fog menni.

Utóbbi hoz amúgy én a tárhely.eu kimondottan CMS -re specializálódott csomagjait javaslom, nem olcsó de a start csomaghoz jár egy domain név évi nettó 9900 Ft -ért.

500MB -on pedig a weboldalak többsége könnyedén elfér. :-)

2018. márc. 29. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Abból a szempontból nem mindegy, hogy általában az adja a DNS-t is, aki regisztrálta és nem mindenhol van hozzá normális kezelőfelület. Ha pl. minden DNS állítás miatt telefonálnod kell nekik, az több, mint bosszantó.
2018. márc. 29. 20:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek! :)

Igazából kb. havi 1000ft szánnék a tárhelyre. Szóval évi 12ezerből kellene a legjobbat megtalálnom egy Wordpress rendszere.

Nézegetem az ajánlatokat csak kb. semmenyire nem értek hozzá. Példáulszámít, hogy SSD tárhely legyen? Vagy az csak kábítás?

2018. márc. 29. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
SSD jobb weboldalakhoz. gyorsabb olvasás, nincs fejpozicionálási idő, ami egy zsúfolt osztott tárhelynél igen vissza tudja fogni.
2018. márc. 29. 23:20
 5/5 DnPlymn válasza:

Én nemrég regisztráltam fullhostingon. 500 mega SSD + .hu domain 5000-ből megvolt.

ElméletilegCMS-re optimalizált, eleve telepítve kapod meg ha kéred, illetve olyan bővítményt rakhatsz fel, amit akarsz. Kezdéshez teljesen jó.

Annyi a korlátozás, hogy a kis csomagnál egy tárhelyez egy domain, illetve 3 mail cím tartozik.

2018. ápr. 6. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!