Szerintetek jó a uCoz ingyenes webtárhely és honlapszerkesztő?
ez a hosting egy rakás sz*r.. próbáltam a szerkesztője használható de ennyi.
szerintem próbáld meg a freeweb-et. igaz ott nincs szerkesztő de mégiscsak használhatóbb mint az ucoz..
Szerintem a uCoz igen is jó szolgáltatás, nincs hozzá hasonló, és nem csak a magyar nyelvű interneten.
Mint az előttem hozzászóló is elmondta, a tények bizonyítják, hogy a legjobbak közé tartozik, mindenkinek ajánlom, hogy, ha honlapot szeretne létrehozni, próbáljon ki több szolgáltatást is, és legyen köztük a uCoz.
Mindenki saját maga győződjön meg arról, hogy melyik szolgáltató jobb a honlapja részére.
A legtöbben a uCoz-t választják, igaz, hogy első ránézésre bonyolult, nagy, és túlságosan sok információt tartalmaz az adminisztrációs része. Azonban 1-2 nap alatt át lehet látni, és aki valóban igazi akár profi honlapot szeretne, az rájön, hogy ez a bonyolultság logikai összhangban van, és a rendszer használata ebből kifolyólag nagyon izgalmas, változatos és egyszerű. Ami a leglényegesebb, a honlapstílusok alapból adottak, de azokat felhasználva mindenki olyan honlapot hozhat létre amilyet csak kitalál, olyanná formálhatja az alapstílusokat, amilyenné csak szeretné.
Mindenkinek jó honlapszerkesztést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!