Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet beállítani linket...

Hogy lehet beállítani linket egy html dokumentumhoz?

Figyelt kérdés
úgy értem, hogy alapból az van az url helyén, hogy "file://....." ,de én egy rendes linket szeretnék (tehát mint például " [link] Keresgéltem neten mindenhol de csak ilyen fizetős dolgokat találtam. Esetleg lehet olyat, hogy ha rákeres valaki nem találja, viszont ha magát a linket küldöm el, azon keresztül megtudja nyitni a weboldalt? Tehát ilyen privát oldal szerűség.
2018. febr. 27. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Megnyomod a böngészőben az F12 gombot és kidobja a GYK html forráskódját és megnézed.
2018. febr. 27. 17:41
 2/6 A kérdező kommentje:
nem igazán találtam semmi hasznosat
2018. febr. 27. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Domaint kell hozzá vásárolni, vagy ingyenes webtárhelyet
2018. febr. 27. 18:34
 4/6 he84 ***** válasza:
Hmm, nem egészen tiszta mit akarsz ezzel. Úgy érted, hogy HTML-en belül létrehoznál egy privát weboldalt, amin belülre linkeket helyeznél el? Ha igen, akkor hajrá és vannak ingyenes webtárhely szolgáltatók is. Ilyenek például az atw.hu, meg a xoo.hu. Ja és HTML-en belül linket ha jól emlékszem (már elég régen írtam HTML-t), úgy kell csinálni, hogy "<url>ide a pontos link</url>". Úgy tudom vannak paraméterei is, hogy új lapfülön nyíljanak meg, de már nem annyira emlékszem ezekre, bocsi. Azt meg némiképp kétlem, hogy HTML-ről és az azon belüli link beágyazásiról nem találtál semmit. Mindenesetre hajrá!
2018. febr. 28. 00:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Domaint szeretne meg egy webszervert, csak nem tudja eszik-e vagy isszák.
2018. febr. 28. 09:32
 6/6 he84 ***** válasza:
Hmm oké, hát lehet. Nem egészen tiszta mit akar(t), mert úgy van leírva, túl kétértelmű és vegyes.
2018. febr. 28. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!