Hol vagyok a Google valós találati listáján?
Őőő....
Az nem a böngésző sajátossága ?
A böngésző alapból webhely címet vár.
Igen, az a böngésző sajátossága. Ha inkognitó ablakban nyitod meg akkor nem küldi el a normál ablakban meglévő cookie-kat. Kb. olyan mintha egy friss OS-sel néznéd.
Persze az IP címedet az nem változtatja meg, de a kéréds az volt, hogy mit kell törölni hozzá. Semmit, nézd inkognitó ablakból.
Amúgy lehetséges hogy a #3-as válaszoló megoldása jobb, azt nem ismerem.
Az inkognitó ablak sajnos nem vált be. Látja a Google, hogy én ülök a gép előtt és kedveskedik nekem azzal, hogy előre sorolja a saját weboldalamat.
Próbáltam megadni a weboldal címét, hogy nézzen rá valaki, de törölték a hozzászólásomat, mert itt tilos a saját weboldalt reklámozni. :(
Szóval egyelőre nincs megoldás a problémámra.
Rosszul használod a Search Console-t.
Google Search Console -> Keresési forgalom -> Keresési statisztikák -> Elhelyezkedés
Ezt írja róla a Súgó:
"A webhelyről származó legelső találat átlagos pozíciója. Ha például három találat van a webhelyéről a 2., 4. és 6. pozícióban, akkor a jelentésben a 2. pozíció fog szerepelni. Ha egy második lekérdezés a 3., 5. és 9. pozícióban adott vissza találatokat, akkor az Ön átlagos pozíciója (2 + 3) / 2 = 2,5 lesz. Ha egy adatsornál nincs megjelenítés, akkor a pozíció értékénél kötőjel (-) jelenik meg, mert a pozíció nem létezik."
Ez pont az, ami neked kell.
De ha ez nem tetszik, akkor ott a SERPLAB ( [link] vagy a SEO Book Rank Checker Plugin ( [link] vagy a Moz Rank Tracker Tool ( [link] vagy a Micro Masters ( [link] vagy a Traffic Travis ( [link] a CuteRank ( [link]
winsxs , hálásan köszönöm a kommentre fordított idődet.
Esélyem sem lett volna megtalálni, főleg, hogy elsősorban a a Google Analytics egyéb lehetőségei közt turkáltam, ahelyett, hogy ténylegesen a search konzol-ba mentem volna be.
A különféle kulcsszavak alapján a 2-ik és a 21-ik hely közt van az oldalam. Ahhoz képest, hogy nagyon hobbi webszerkesztő vagyok ez szinte tökéletesnek mondható. Megérte a menedzselésbe fektetett energia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!