Hogy lehet HTML/javascript-ben megoldani hogy csak akkor jelenjen meg egy kép ha x=10? (egyébként láthatatlan)
Figyelt kérdés
Van egy counter meg egy div +1 minden klikk után de ha eléri a 10-et megjelenik egy kép ha 11 akkor már tűnjön el(az nem megoldás ha 11-et eléri akkor eltűnik) én x==10 el próbáltam de nem jó :/2018. jan. 27. 19:05
1/5 anonim válasza:
ha jol ertem akkor minden 10.-dik click utan jelenjen meg a kep, es ha mar a counter nem oszthato 10-el akkor tunjon el?
mondjuk igy?
2/5 A kérdező kommentje:
nem csakis kizárólag akkor jelenik meg ha x=10, semmikor máskor csak 1x jelenik meg amikor x=10 ha X=9 nincs ott ha X=11 nincs ott.
2018. jan. 28. 09:45
3/5 A kérdező kommentje:
és azt írtam az nem megoldás hogy beleírom ha eléri a 11 et tűnjön el, ezt logikai megoldással akarom nem sufni tuninggal...
2018. jan. 28. 09:46
4/5 anonim válasza:
Szoval, egy gombot nyomogatsz, mikor megnyomtad 10szer, megjelenik egy kep, es aztan soha tobbet, igaz?
Veszel egy szamlalot, es minden click esemenynel noveled az erteket 1-el, es mikor elerte a 10et, akkor megjelenik a kep, soha tobbet (mindaddig persze mig nem frissited az oldalt).
Igy mondod?
(ez egy explicit feltetel, te mondtad hogy 10 click, nem ertem hol itt a sufni tunning, mivel nincs 11 se 9 oda irva)
5/5 A kérdező kommentje:
igen igen most már jó nagyon köszönöm! nem == hanem === a 9 és 11-et arra értettem, hogy úgy megtudnám csinálni pl.: ha a counter eléri a 11 et ne látszódjon az elem (display:none) de az nem az igazi, de === el jó! köszönöm a gyors segítségedet ment a pacsi :)
2018. jan. 28. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!