Weblapkészítés grafikus alapon, kattintgatással online, CSS meg egyéb írása nélkül?
Keresek valami jó webszerkesztőt. Már annyi midnent kipróbáltam és annyi pénzt kidobtam feleslegesen, most már kéne valai jó megoldás.
Ami fontos: magyar legyen. Nem tudok angolul és még ha a kezelőfelület egyszerű és egyértelmű, grafikus is, nem tudok biztonsággal kezelni, ha nem magyar.
Nem értek semmit ezekhez, nem is akarom megtanulni különösebben, mert nincs rá szükségem, csak egy egyszerű weblap kell. Nem akarok vele péztn keresni, a látogatottság sem annyira érdekel.
Sok nagyon gagyi dolgot próbáltam már, mint a g-portál, mindenkilapja emg egyéb hülyeségek. Aztán vettem tárhelyet az ipage oldalon (soha többet angolul, angyon megszívtam!) és Wordpressen akartam oldalt szerkeszteni, de nem nagyon ment. Később, kb. 1 év múlva megpróbáltam még egyszer, webparadicsomon vettem domaint, tárhelyet és WP-vel akartam megint szerkeszteni, de hozzáértés nélkül kattintgatással nem lehet ott normál weblapot csinálni, mind ronda, gagyi. Nem engedi rendesen személyre szabni, ahhoz át kéne írni a CSS-t, amivel hónapok óta próbálkozom, de nem megy, nem értem és nem is annyira akarok igazából megtanulni. A köztes időben volt egy webnode oldalam, az egész jó volt, de nem teljesen az igazi. Főként, mert telerakja reklámokkal, ha meg azt ki akarom szűrni, a prémium csomag nagyon drága. Most épp hostignernél van az oldalam, eddig ez a legjobb, mert személyre szabott szép oldalt tudtam csinálni. Itt msot gondolkozom, váltsak-e prémiumra és vegyek-e hozzá doimaint, mert elég jónak tánik, bár mindenki nagyon szídja. Elbizonytalanodtam. Ha annyira rossz a hostinger, akkor tudna valaki valami mást javasolni, ami uyganolyan jelleg? Azaz Hostingeren van a zyro wenszerkesztő, amivel nagyon jó ksi szeméylre szabott, szép odlalt tudok összehozni egyszerűen. Van valami más ilyen jellegű szerkesztő? Amihez tudok majd tárhelyet meg domaint venni és magyar.
Ha nem értesz hozzá, akkor minek akarsz weblapot készíteni? Kérj meg valakit, hogy csinálja meg neked, (persze pénz ellenében) és meg van oldva a dolog.
Vagy marad a hostinger.
Zyro se egy életbiztosítás. :-D
Ha ezzel összetudtad dobni akkor ne szenvedj.
Ha lenne olyan amit szeretnél, nem lenne hiány jó fejlesztőkből. :-D
Amúgy az összekattintós webportálok, pont arra épülnek, hogy alap csomag nem legyen elég, és fizess elő a prémiumra, mert abból van bevételük, abból tudják fenntartani a szervereket, irodát, céget...
Viszont az ilyen bár rövid távon (1-2 év) olcsón kijön, ha hosszútávon kell akkor (3-5 év) már nem a leggazdaságosabb.
Persze más jellegű oldalakat is cserélnek ennyi időközönként. :-)
Hát szerintem annyira nem nehéz az az angol.
Ha egy igazán jó kattintgatós programot akarsz akkor ajánlom az Adobe Muse -t rengeteg videó van róla youtubeon, keress ötleteket.
ha egy kicsit kötöttebb, akkor ez a világ egyik legelterjettebb ilyne böngészőben szerkesztős dolga
www.squarespace.com
Ebből szerintem van magyar is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!