Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem jelenik meg a kép?...

Miért nem jelenik meg a kép? (javascript)

Figyelt kérdés

Van egy ilyen darts tábla program ami divekből áll minden div 20-at ér és ha a divben lévő szám eléri a 40 et meg kéne jelennie mind két képnek de nem. Mit rontok el?

Kép: [link]

2018. jan. 13. 21:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
uhh köszi ez sokat segít ha a dolgokat más irányból is megtudom közelíteni, ezeket még nem vettük de nagyjából értem mit és hogy csinál kivéve "A gyűrűre való rámozdulás" és a "A gyűrűről való elnavigálás" és a "for (var i = 0; i < rings.length; i++)"-et. Főleg ezt a getAttribute és a végén [0 és 1] azt értem a function életbe lép ha rávisszük/levesszük az egeret és a var ringColors-t hivja elő onnan választ id szerint de a végén a számot nem értem. Meg a "for" -al kezdődő sor kicsit bonyolult nekem. (Bocsi, féléve a suliban tanulom a programozást és lehet kicsit tudatlan vagyok még de érdekel a téma és szeretném érteni is amit csinálok 3 napig csináltam amit fentebb linkeltem és mikor már kilátástalan volt a helyzet segítséget kértem amit kaptam is amiért ezer köszönet nektek <3 )
2018. jan. 14. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!