Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tanácsok hosszútávra tervezett...

Tanácsok hosszútávra tervezett weboldal népszerűsítéséhez?

Figyelt kérdés

Indítottam egy weboldalt, amit szeretnék népszerűsíteni. Eddig is csináltam már oldalakat, de azok még bőven a szint alatt voltak, ez szerintem most megüti azt a maga kategóriájában így szeretném több embernek megmutatni. Hogyan kezdjek neki egy pár napja indított weboldalra látogatókat vonzani? Ismerőseim nem igazán a téma rajongói, tehát ebből nehéz lenne kiindulni és a látogató találással mindig is gondban voltam. És nem utolsó sorban nem ártana 1-2 azonos érdeklődésű "segítő kéz" fordításban, moderátornak. Hobbi szinten. Ilyen embereket hol lehet találni?

Pénz elsőkben pár tízezerig nem akadály, onnantól már problémás!!

2018. jan. 13. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Segítene ha megosztanád az oldalad elérhetőségét.
2018. jan. 13. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha tudnánk a témát vagy domain-t akkor esetleg.

Olasz, angol fordításban tudunk segíteni + SEO +tanácsok.

2018. jan. 14. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!