[PhP] File másolás mappába?
Az lenne a kérdésem hogy miért nem tudok másolni olyan mappába amit úgymond egy ellenőrzővel készítek ? Demonstrálom:
Regisztráció -> Belépés -> Profil -> A regisztrációkor megadott becenév pl. Kisz -> (Mappa elkészül ellenőrző kóddal is). De mikor ugyan ilyen módszert szeretnék használni csak másolásra nem megy. htaccess el kellene de úgy vélem anélkül is mennie kell.
Tehát a session az adott felhasználó becenevét ellenőrzi és mivel én nem tudom a felhasználó becenevét és a nevére készült mappa nevét így nem tudom neki belemásolni a file-t.
Kezdetnek átnézhetnéd a különböző idézőjelek és a backslash kapcsolatát, mert kissé problémás a kódod, pl. a \' hatása.
Próbáld ki, hogy konkrét szöveggel működik-e a másolás, mielőtt megbonyolítod a dolgot a beágyazott <?php-vel. Echo-ztasd minden változó aktuális tartalmát, amivel dolgozol az adott kódrészletben, hátha ott a gubanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!