Az ATW webszerver miért nem érzékel pár képet?
Figyelt kérdés
Van egy weboldalam, azonban az atw web tárhely nem lát pát képet. Van pár kép amit megjelenít, viszont 4 képet nem, még hozzá a weboldal háttere sem jelenik meg. Pedig feltöltöttem a webszerverre.
Megpróbáltam így is elérni a képet: [link]
viszont nem jártam sikerrel. Azt írja, hogy nincs ilyen. Nem lehet, hogy nem látja, vagy valami hasonló probléma? Hogy lehet kiküszöbölni?
Weboldal amiről szó van: [link]
Előre is köszönöm a választ!
#kép #hiba #HTML #webszerkesztés #ATW #megjelenítés #Fotó galléria #HTML képek #HTML kép megjelenítés #HTML hiba
2017. dec. 26. 14:53
1/7 anonim válasza:
Ebben peldaul tobb az img mappa. Meg tudod erositeni hogy az utvonalak, fajlnevek, kiterjesztesek jok, kisbetusek?
2/7 A kérdező kommentje:
Egy img mappa van! A linkelésben semmi hibát nem találtam, ftp szerveren minden fenn van.
2017. dec. 26. 17:08
3/7 A kérdező kommentje:
Megpróbálkozom egy újabb mappába való behelyezését a képeknek, a fejleményről értesítelek itt.
2017. dec. 26. 17:12
4/7 anonim válasza:
De ha egy mappa van, akkor a linkben ne szerepeljen ketto:)
5/7 A kérdező kommentje:
Megoldódott! A probléba az volt, hogy néhány képnek .JPG
volt a vége, viszont kis betűkkel linkeltem mindenhova. Lásd: .jpg
2017. dec. 26. 17:41
6/7 anonim válasza:
#5 Minket nem igazán érdekel hogy mit rontottál el... :D
7/7 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki, hogy ha esetleg valaki, akinek szintén ez a problémája, meg tudja oldani ő is! Nem pont neked írtam ki!
2017. dec. 27. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!