Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Csináltam menüpontot az...

Csináltam menüpontot az oldalamra. Hogy tudok írni bele?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
ez elég konkrét. kevesebb infót nem akarsz róla megadni?
2010. jún. 3. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg is van a mai nap idiótája díj nyertese. Azt hittem délutánig kell rá várni, de nem ;-D.
2010. jún. 3. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Ha jobb kezes vagy, és a jobb oldaladra csináltad, vagy balkezes és a bal oldaladra, akkor viszonylag könnyű dolgod lesz, csak írószerszám kell. Ha az ellenkező oldaladra, akkor néha pihenni kell majd. Íróeszköznek ajánlom a filctollat. Szépen fog és nem fáj. Vigyázz arra, hogy fejjel lefelé kell írnod, de hiába állsz fejre, mert akkor meg megint fordítva kell. Egyébként milyen az a menüpont?
2010. jún. 3. 14:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Mi van?

Leírom a kérdést,hogy az olyanok is megértsék,akik csak kritizálni tudnak,de gondolkodni nem.

Csináltam menüpontokat az oldalamhoz.De a menüponton belüli oldalra,hogy tudok rakni valamit?

2010. jún. 3. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:

A "menüponton belüli" oldalra is ugyanúgy tudsz rakni bármit mint az index oldalra.

Ne sértődj meg az előző "válaszadókra", de igazuk van.

Ha nekiállsz készíteni egy weboldalt akkor kell, hogy legyen egy alaptudásod.

Legelőször el kellene olvasni valami anyagot a HTML ről.

A menüpont HTML -ben úgy müködik, hogy van egy index.html oldalad amin létrehozod a menüpontokat, mindegy milyen formában lehet sima szöveg is menü_1, menü_2, menü_3 stb.

Ezeket az oldalakat is elkészíted külön html fájlban.

menu_1.html megszerkeszted a tartalmát, menu_2.html úgyszintén, mindegyiket ahányat akarsz.

feltöltöd a tárhelyedre az összes oldalt (vagy ha nem akkor a gépeden egy mappába legyenek).

És az index oldalon ahol csináltad a menüt hivatkozol ezekre az oldalakra:

<a href="menu_1.html"> ide a menü szövege amit akarsz </a>

ugyanilyet csinálsz az összesnek.

2010. jún. 3. 17:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Megvan.Kössz.
2010. jún. 3. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!