Az adatforgalom pontosan mit jelent weblapkészítésnél?
Keresek weblapszerkesztőket, van ahol korlátlan az adatforg. van ahol mondjuk 1 GB.
Ez mit jelent? Mi történik, ha túllépem? Elv. ingyenes weblapszerkszető odlalak, tehát fizttetni nemfognak velems emmit. De akkor nem lesz látható z oldalam, ha túllépi a megadott adatforgalmat? Vagy lassan/nem tölt be? Vagy mi történik? És mikor lépi túl az adatorgalmat? Ha túl sok a látogató vagy mi?
Bocs, ha hülye kérdés, nem értek hozzá.
Az ilyen ingyenes dolgok arra elég, hogy kipróbáld.
Végül úgy is előfogsz fizetni egy prémium csomagra, mert valami kevés lesz.
Előbbi esetben pl. a havi 1GB adatforgalom, ez kb. havi 300-500 oldalmegtekintés.
Ha elfogy akkor nem lesz elérhető az oldalad, ezzel ösztönözve a prémium csomagra váltásra.
nem egészen értem, de max 1 gigát forgatnak fel neked ingyen, megtekintések szerint? Szóval ha honlapról letöltök egy PDFet ami 20 megás, akkor azt is beleszámolják? Ez csak havonta?
Amúgy telepíts egy statisztikát hozzá és akkor látod mi mennyit ment.
Vagy nyisd meg az oldaladat ezzel:
És számold ki, hogy kb hány megnyitás vinné el az 1 gigát.
Kb. másfél éves az oldal és egy bizonyos állatfaj tartásáról informálja az embereket.
Igazából örülök, hogy nem történik semmi, de nem értem :D
Amúgy sem értek az ilyen dolgokhoz.. most átpakolnám az oldalam egy jobbra, talán fizetősre, de csak annyiban tér el a fizetős, hogy végleges az adatforgalom meg több hely van.. nem tudom, megéri-e, mivel 1 gigással is jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!