Hogyan tudom megoldani a weboldalamon azt, hogy ahol képek vannak publikálva azt ne mind egy oldalra tegye, hanem a lap alján tudjam lapozni a régebbieket?
Figyelt kérdés
Tehát egy lapozóra lenne szükségem php-ban azért, hogy ne mind egy oldalon jelenjenek meg a képek függőlegesen mert az picit sok lenne! Hanem a lap alján legyen egy lapozó amivel vissza tudom nézni a régebbi bejegyzéseket! A válaszokat előre is köszönöm remélem jól fejeztem ki mit szeretnék kérni :-s2010. jún. 2. 17:29
1/7 anonim válasza:
egy képgalériat szeretnél csinalni? kozépen nagyban a kép, alatta meg piciben a régebbi képek, nyilakal meg lapozva valtogatod a kozépso nagy képet?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem! egy vidó megosztót szeretnék csinálni ahol linkelve behelyezem az oldalba a videókat adatbázisba és onnét kiolvastatom! Aztán sorba a videók megjelennek az oldalon! Alól a régebbi videók és felfele frissíség sorrend szerint! Na most az összes videót egy oldalon tartani picit sok volna ezért arra gondoltam, hogy megoldhatnám lapozóval! Mint pld a torrent oldalaknál: 32 torrent van alap esetben egy oldalon majd a lap alján levő lapozóval tovább viszi a régebbi torrentekhez! Egy olyanra lenne szükségem :-s
2010. jún. 3. 14:04
3/7 anonim válasza:
jah értem. akkor vhogy igy:
if (!$_GET['oldal'])$now=1;else$now=$_GET['oldal'];
$from=$now*32-32;
$mysql=mysql_query("SELECT video FROM video order by id desc limit ".$from.",32");
while ($db=mysql_fetch_row($mysql)){print $db[0].'<br>';}
$kovetkezooldal=$now-1;
$elozooldal=$now+1;
<a href=index.php?oldal="$kovetkezoolda">kovetkezoolda</a>
<a href=index.php?oldal="$elozooldal">elozooldal</a>
nem probaltam, de kb ennyi szerintem.
4/7 anonim válasza:
jah, felcseréltem az elozo meg a kovetkezo oldalt
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Ki is próbálom :)
2010. jún. 4. 20:30
6/7 A kérdező kommentje:
Valami nincs rendben mert alakítottam rajta de shogysem működik! :-s
2010. jún. 4. 20:50
7/7 anonim válasza:
ahham. milyen mysql tablaid vannak? most kilistaz 32 videot? mysq_error(); ezt tedd be a mysql lekérés utan és ad hibauzit. ez elott azé csatlakozni is kéne mysql-hez, szal ez a kod korant sincs készen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!