Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Betudnátok linkelni egy jó...

Betudnátok linkelni egy jó layout tervező weboldalt?

Figyelt kérdés

Csak egy egyszerű kéne, ahol lelehet rajzoni nagyából milyen layoutot szeretnék majd egy Jpegben elmenteni.

Nem photoshoppos design tevezésre gondolok, inkább hogy milyen arányokban milyen elemek helyezkednek el majd hol.

Nem foglalkozok sokat webfejlesztéssel, de most jól jönne egy ilyen. (A papír és ceruza nem jó, digitálisnak kell lennie)

2017. dec. 5. 15:34
 1/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg kommentet és privát üzeneteket :) Hihetetlen milyen segítőkészek az emberek itt...

Végül ezzel csináltam:

[link]

2017. dec. 5. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
2017. dec. 6. 18:17
 3/9 TrollFater ***** válasza:

Az ilyen gyöngyszemeknél nem állom meg, hogy be ne szóljak :)

Szóval mi is történt?

Feltettél egy kérdést, amit senki nem válaszolt meg, valószínűleg mert annyira evidensen guglizható, hogy senki nem vette a fáradtságot, hogy helyetted guglizzon, de az is lehet hogy nem használunk ilyesmit.

Ezután vártál legalább egy napot, és miután senki nem segített, dühösen kigugliztad magad a választ - amit alapból kellett volna.

És azután még visszajösz, hogy letold az embereket, amiért TE elpazaroltál egy napot az életedből, és feleslegesen koptattad a billentyűzeted a gyakorin.

Ez kb olyan, mint a mikor a nyuszika úgy toppan be a rókához, hogy "Tudod mit róka?! Megtarthatod a francos porszívódat kell a francnak!!!"

Ehhez csak gratulálni lehet :D

2017. dec. 7. 07:29
 4/9 A kérdező kommentje:

3# Nem egészen :) A kérdést 15:34kor raktam ki majd 4 órával később 19:32kor raktam ki a kommentemet.

Könnyen googleözhető kérdés ... pont ez a baj. Nagyon sok rosszabbnál rosszabb ilyen online tervező eszköz van.

Gondoltam ... Hátha van már egy tapasztalt fejlesztőnek egy bevállt eszköz....

Amúgy a komment kiírása után nem várakoztam, hanem más munkába fogtam és kb 30 percel a kommentelés előtt megcsináltam egy közép sz ar eszközzel.

Ne gondold túl :D Legalább csekkold az időket a kérdésen :)

2017. dec. 7. 08:13
 5/9 A kérdező kommentje:

Meg a top listázó oldalak csak fizetős opciókat dobtal fel. Egyetemi project miatt nem akarok egy évre előfizetni :D

Amúgy arra nem gondoltál, hogy azért raktam ki ha a későbbiekben valaki más is ilyen online szerkesztőtkeres akkor hasznos legyen neki a kérdés?

2017. dec. 7. 08:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Te egy 1-10-ig terjedő skálán miért vagy 10-es sheggfej?
2017. dec. 7. 19:11
 7/9 TrollFater ***** válasza:

Bakker az időt tényleg benéztem :)

Ezek szerint még egy napot se vártál, hogy leszóld azokat akik rád se bagóztak.

És csak hogy mennyire nehéz találni egy ilyen oldalt. Kiváncsiságból meggugliztam - de szép magyar szó - a témát. Szabatos angolsággal "online html layout generator" kifejezéssel tonnányi ingyenes lehetőséget dob fel, fizetőset egyet se, pedig még oda se írtam, h free. Ilyeneket: layzilla, dotemplate, csscreator, csslayoutgenerator, layoutit csak hogy a beszédesebbeket idézzem...

Ebből mi következik? néhányunknak a kereső használatát is tanulni kell... terápiára majd menjél!

2017. dec. 9. 09:36
 8/9 A kérdező kommentje:
7# Nem tudsz olvasni? Leírtam, hogy rengeteg van, csak kíváncsi voltam hogy egy tapasztaltabb front endes mit ajánlana.
2017. dec. 9. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem az volt a kérdése szerintem, hogy mi volt az eredeti kérdésed, hanem hogy miért voltál s***fej :D Lehet este már jó pár válasz lett volna, akiket elriasztottál, mert ki a franc segítene egy ilyen embernek? Talán nem mindenki egész nap a gyakorit bújja...
2017. dec. 14. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!