Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Legális ez weboldalnál?...

Legális ez weboldalnál? (WordPress)

Figyelt kérdés
Legális az, ha készítek egy weboldalt, ami bevételt is hoz nekem, és wordpresses témával csináltam meg, de kitörlöm azt az aljáról, hogy ki készítette a témát? Pl hogy "Omega WordPress Theme by ThemeHall"?

2017. nov. 28. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
El kell olvasni a téma licenszét. Akár még legális is lehet.
2017. nov. 28. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Ezt miért tőlünk kérded? Nem tudjuk hogy van-e engedélyed a téma ilyen módosítására, mivel NEM MI HASZNÁLJUK!
2017. nov. 28. 20:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 28. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Nem legális és hatalmas bunkóság is egyben. Nem attól leszel hűdekirály, hogy minimálisan átalakítasz egy kész témát és kitörlöd a copyrightot az aljáról.
2017. dec. 3. 21:03
 5/5 anonim válasza:
Persze, hogy legális, ha a beállítások lehetőséget adnak erre. Én egy scripttel oldottam meg, amit a téma honlapjáról másoltam ki, szóval az is legális, mert maga a support írta ki az egyik fórumba a megoldást.
2017. dec. 12. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!