HTML/PHP módban hogyan tudom ezt megoldani?
Van egy hobbi, alap oldalam, amiben sehogy nem tudom megoldani, hogy a labdarúgás javascript mellé kerüljön a forma-1-es táblázat, és ne alá/felé. Most alatta van.
Milyen kód oldja meg ezt a problémát?
Előre is köszönöm a segítséget!
Erről van szó: [link]
#1: Lehet nem jól írtam, nem vagyok ebben annyira járatos. Csak nekem a regisztrációnál a livescore javascriptet írt.
#2: "Alapvetően egy 'display: inline-block' CSS a forma1-es cuccmákra megoldja a dolgot.(...)"
Ezt kérhetem kicsit szájbarágósan? :) Köszönöm!
Amúgy ez kifejezetten hobbi és leginkább privát célú, ezért nem akarok nagy csilli-villit egyelőre. Csak annyit, hogy a táblázat mellé kerüljön valahogy a focis "cuccnak".
Az látszik, hogy abszolút zagyva a kódod, nem tudod mit csinálsz, de remélem, hogy azért szeretnéd tudni, ezért javaslom nézz utána, hogy mi hogyan működik html szinten, mert így nem fogsz előre jutni a hobbidban.
Addig is itt egy alap javítás:
A 69.-től a 105. sorig cseréld le erre
Drone007
Köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!