Google Adwords elutasított reklám, miért?
Az oldal egy non-profit cég, nem árul semmit, informatív, egy sima Wordpress, ingyenes témával, pár plugin mint Wordfence és All in one security...
jelennek meg külső hirdetések!?
sajna én is belefutottam már olyanba, hogy hirdetés tartalmazott vírusos, félrevezető dolgokat, ezt a google bot -ja látta, és még támadó oldalnak is minősítette a webhelyet.
Ha gyanus dolgokat tapasztal akkor ad ilyen üzenetet. Pl.: Mások copy rightos tartalmát jeleníted meg stb...
Amúgy ha viszonylag látogatott az oldalad sem hoz sok bevételt a google reklámjai... Tényleg. Inkább ne csúnyísd az oldaladat velük
Kaptunk tőlük ingyenes reklámot, de így 1 év után úgy tűnik el akarják venni.
A reklámjaink csak szövegek, hogy mivel foglalkozunk, stb. az Adwords-ban elkészítve.
"Amúgy ha viszonylag látogatott az oldalad sem hoz sok bevételt a google reklámjai... Tényleg. Inkább ne csúnyísd az oldaladat velük"
Amiről beszélsz, az adsense.
a kérdező Adwords ről beszél. Több oka lehet, szerintem próbáld meg még egyszer és ha nem, akkor írj a magyar ügyfél szolgálatra. Mindent jól állítottál be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!