Szerintetek mit lehetne még javítani az oldal kinézetén? Múltkor írtam ki kérdést vele kapcsolatban, és azóta javítottam is dolgokat.
Lehetne egy kis margó a szövegben, mert így optikailag úgy néz ki, mintha a fejléc keskenyebb lenne a szövegrésznél.
a fejléc háttere lehetne kicsit élénkebb színű. A menüpontok hover effekejei nem tetszenek. Az a szín sem elég élénk, és túl vastagok a gombok. Keret nélkül jobb lenne, szóval vagy teli háttérrel, vagy csak a szöveg színének megváltoztatásával, esetleg csak aláhúzással. Kellene a szövegrészeknek is padding, túl közel kerülnek így egymáshoz. (vagy margó, attól függ ugye hogy ha be akarod színezni a hátteret, akkor hogy szeretnéd hogy kinézzen.) De úgy kb mindenhova. Például itt is:
Bejelnetkezés (gomb)
Új fiók létrehozása
Jelszó visszaállítása
vagy a közösségi gombok alatt, felett...
meg a képek alatt-felett.
A cikkek címének is kellene padding, mert a keret túl közel van a szöveghez.
Ki ez a csaj:
? :)
Miért nem lehet a filmekre kattintani? Tudom, az nem design, de igazából azt sem tudom hogy miért van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!