Mi lehet a probléma?
Készítettem egy weboldalt aminek képháttere van, és igyekeztem úgy beállítani, hogy a google chrome telefon nézetén is jól jelenlen meg. Sajnos amikor telefonon megnyitom az oldalt, kicsit sem hasonlít a korábban említett telefonos nézetre...
body {
overflow: hidden;
background: url(hatter.jpg) center center fixed;
background-size: cover;
background-repeat: no-repeat;
}
ezekkel a beállításokkal gépen tökéletesen működik. Telefonon viszont nem. Nem teszi ki teljes képernyőre, stb... pedig beírtam a head-be ezt is:
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
nem tudom számít-e valamit. Illetve tudom, hogy számít, mert okkal írtam be. Azt nem tudom, hogy a problémámon befolyásol-e valamit.
Segítsetek légyszi! Köszönöm!
A probléma az, hogy a hátteret telefonon nem feszíti ki, hanem csak a képernyő felső negyedében van kép. A többit az alap fehérrel tölti ki.
Ezen kívül sajnos kb telefonon le tudok "görgetni" kb +1 képernyőnyit, illetve oldalra is +1 képernyő szélességnyit.
Az overflow: hidden; be van állítva. Ezekre szeretnék megoldást találni.
Az első válaszoló megoldotta nekem a képernyő tologatós problémát. :)
Már csak a képméretével vannak problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!