Hogyan működne fordítva ez a kód?
Szeretném ha a honlapomon egy div alapértelmezettként elrejtve legyen, csak a mutat felirat megnyomását követően jelenne meg a tartalom.
Javascriptet és jquerit nem használnék szívesen, ezért ezt a kódot találtam.
A gond csak az, hogy fordítva működik.
Itt alapértelmezettként látható a tartalom és utólag rejthető el. Ha felcserélem a display értékeket, akkor látszólag működik, de ha belekattintok a tartalomba visszaugrik és elrejt mindent.
#1: [link]
(Én is most néztem meg, mert pont azért nem használtam mert mikor utoljára néztem, még IE8 alatt voltak gondok, de 9 -től már jó)
Javascriptet kerülöm ha lehetséges! Nem szeretem használni egyáltalán, mert ha le van tiltva meghal az oldal.
Az alapból elrejtős módszer jónak tűnik, de próbáld meg kijelölni a szöveget. Vissza fog ugrani.
Az oldalad célközönsége jellemzően letiltja a javascriptet?
Még mindig az van, hogy ezt a funkciót nem támogatja minden böngésző, szóval ugyanott leszel, mint js-el.
Körülbelül annyian lehetnek, mint akik letiltják a JavaScriptet a böngészőjükben.
Az, hogy valakinek célja legyen a JavaScript elkerülése 2017-ben... Csak 30 évvel van lemaradva ez a gondolkozásmód.
Értelmes honlap így biztos nem születik ma már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!