Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan működne fordítva ez a kód?

Hogyan működne fordítva ez a kód?

Figyelt kérdés

Szeretném ha a honlapomon egy div alapértelmezettként elrejtve legyen, csak a mutat felirat megnyomását követően jelenne meg a tartalom.

Javascriptet és jquerit nem használnék szívesen, ezért ezt a kódot találtam.

[link]

A gond csak az, hogy fordítva működik.

Itt alapértelmezettként látható a tartalom és utólag rejthető el. Ha felcserélem a display értékeket, akkor látszólag működik, de ha belekattintok a tartalomba visszaugrik és elrejt mindent.

2017. okt. 26. 02:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert ez miben jobb mint a javascript? Kevesebb böngésző fogja tánogatni, vagy mi?
2017. okt. 26. 06:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk úgy, hogy alapból elrejted. :)

[link]

2017. okt. 26. 09:05
 3/8 anonim ***** válasza:

#1: [link]

(Én is most néztem meg, mert pont azért nem használtam mert mikor utoljára néztem, még IE8 alatt voltak gondok, de 9 -től már jó)

2017. okt. 26. 10:14
 4/8 A kérdező kommentje:

Javascriptet kerülöm ha lehetséges! Nem szeretem használni egyáltalán, mert ha le van tiltva meghal az oldal.

Az alapból elrejtős módszer jónak tűnik, de próbáld meg kijelölni a szöveget. Vissza fog ugrani.

2017. okt. 26. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Az oldalad célközönsége jellemzően letiltja a javascriptet?

Még mindig az van, hogy ezt a funkciót nem támogatja minden böngésző, szóval ugyanott leszel, mint js-el.

2017. okt. 26. 14:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldanom közben html css-el IE9-ben, FF, Chrome, Edgében működik.. Remélem nem sokan használnak IE9-nél régebbi böngészőt.
2017. okt. 26. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Körülbelül annyian lehetnek, mint akik letiltják a JavaScriptet a böngészőjükben.

Az, hogy valakinek célja legyen a JavaScript elkerülése 2017-ben... Csak 30 évvel van lemaradva ez a gondolkozásmód.

Értelmes honlap így biztos nem születik ma már.

2017. okt. 27. 07:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Micsoda hülyeség. MI a fa sz bajod van a javascripttel? Tök jó és nagyon sok mindennel fel tudod dobni az oldalad vele.
2018. márc. 31. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!