Hogy kell egy grafikussal kommunikálni?
Figyelt kérdés
Csak a céglogónál tartunk, aminek fix ára van, elmondtam az elképzeléseimet, de már a 6. verzió sem tetszik, ilyenkor mi a teendő? Egyszerűen úgy érzem, nem tudom átadni az érzést, amit a logótól várok, ráadásul nem akarom 20. körig dolgoztatni, hogy kell ezt jól csinálni?2017. okt. 25. 21:16
1/8 anonim válasza:
Mutass neki stílusban hasonlókat.
2/8 anonim válasza:
Szia mit szeretnél a logoddal kifejezni kommunikálni?
4/8 anonim válasza:
Harmadikkal egyetértek. :D
Nekem pedig a grafikus ismerősöm mondta, hogy a legtöbb ügyfele "egyszerűen retardált", mert nem tudják normálisan elmondani, hogy mit akarnak, és azt hiszik, hogy grafikus és egyben gondolatolvasó is. :D
Ennek is két éle van ám... :D
5/8 A kérdező kommentje:
Megértem a grafikust, aki retardáltnak érzi az ügyfelet, de most kb úgy érzem, hogy elmondtam, milyen elemekből állhatna a logó, mit üzenhetne, ezek az elemek ott is vannak (kb egy-az-egyben ahogy én a netről kivágtam neki), de pl a szöveg olvashatatlanul kicsi (termék neve), és egyszerűen nem tetszik az összhatás.
2017. okt. 25. 22:02
6/8 anonim válasza:
Hát sok grafikus van olyan mint hogy pl a tanáraidal se volt mindig összhang gondi
Olom mással meg igen akkor mond hogy nagyobb betuk legyenek ês hogy sugsrozzon egységet a logo
7/8 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva elveszett a bizalmam, mit javasoltok? Mondjam meg kerek perec, hogy egyik sem tetszik, légyszi küldd el a számlát, szeretném kifizetni a munkádat? Nem szeretném az önérzetét sem megsérteni, de szeretném jelezni is, hogy mi a döntésem.
2017. okt. 26. 16:37
8/8 anonim válasza:
Én grafikus vagyok, és én örülnék, ha az eredménytelen együttműködést végül fizetéssel zárnánk le. Nem bántod meg az önérzetét, ha kifizeted az idejét, ő ebből él. Egyszerűen fel kell fogni, hogy nem működött közöttetek a kémia, ilyen van. Csak sajnos ilyenkor a legtöbb megrendelő fizetés nélkül lelép, te legalább rendes vagy és hajlandó vagy fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!