Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Megvalósítható az alábbi,...

Megvalósítható az alábbi, egyetemi képzés nélkül?

Figyelt kérdés

Jelenleg bölcsész kétszakos diplomám van, amelyből az angol szakot használom a mindennapokban. 30+ éves vagyok.

Szeretném megtanulni a weblapkészítést minőségi szinten. Tehát nem csak annyit, hogy egy sablonban megváltoztatom a fejléc képét pl.

De nem akarok újra évekre beülni az egyetemre ez miatt.

Lehetséges önképzéssel? Ha pedig sikerül, akkor később elhelyezkedhetek a szakmában (weblapkészítéssel) szakos diploma nélkül?

2017. okt. 22. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Simán. Haverom a gimiben önmagától tanulta meg ezeket. Ennek van vagy 10 éve. Azóta szabadúszó webfejlesztőként munkálkodik.
2017. okt. 22. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kell évekre iskolapadba ülnöd, de ha profi akarsz lenni, és ebből akarsz megélni, érdemes elvégezned a webfejlesztő szakképesítést, aminek előfeltétele a szoftverfejlesztő szakképesítés. Ha csak hobbiszinten érdekel, akkor megpróbálkozhatsz vele egyedül is. Első lépésben a HTML és CSS nyelvet sajátítsd el. Kicsit érdekesebb weboldalakhoz érdemes elsajátítani a Javascriptet. Ha még komolyabban érdekel, akkor a PHP és MySQL nyelv alapjait érdemes elsajátítanod.
2017. okt. 22. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy bölcsésznek? Hogyne persze.
2017. okt. 22. 12:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

#3 Kifejtenéd részletesebben? Vagy ennyi telt tőled? Köszi!

2017. okt. 22. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Elsajatothato, de 4-5 evbe kerul legalabb. A nagyon extrem programozoi kepzeseken ahol rengeteg dolgot vernek a fejedbe nagyon gyorsan is masfel ev intenziv kepzesbe telik mire junior szinten allsz, es ott a mentorok es a tapasztaltabb fejlesztok segitenek. Te akinek nincs programozasi ismerete, nem "foallasban" tanulsz, nincs aki mentoraljon valoszinu joval tobb ido alatt fogod tanulni.
2017. okt. 22. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:

"Szeretném megtanulni a weblapkészítést minőségi szinten"

ez is olyan, hogy nem kell hozzá egyetem.

Én középiskolában is tanultam, amúgy webmester vagyok. Ha ráfeküdnék, simán lehetnék front end vonalon melós. Már az okj t úgy csináltam, hogy magamtól megtanultam a dolgokat.

Szóval önerő, önszorgalom, hajrá!!!

2017. okt. 23. 13:10
 7/7 GeorgeL ***** válasza:

Manapság már úgytűnik anyagilag sem igazán éri meg évekre beülni az iskola padba. [link]

Mindenképen vágj bele! :)

2017. okt. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!