Hogy működik egy ajax kérés?
Figyelt kérdés
Azért vetődött fel benne a kérdés, mert olyan problémába ütköztem, amit nem fogok fel ép ésszel.
Van egy ajax kérésem, ahol az xhr.responseText értéke az egyik sorrol a másikra megváltozik. Hogyan kezdenétek egy ilyen hiba okának a felderítésében?
Az említett rész valahogy így néz ki:
console.log(xhr.responseText); var data = JSON.parse(xhr.responseText); console.log(data);
Szóval a konzolon más értékek jelennek meg. Értelmes mindkettő, csak olyan, mintha egy másik lekérdezés eredményét látnám, mintha 2 futna egyszerre, amiről egyébként nincsen tudomásom. :)
2017. okt. 19. 15:23
11/17 A kérdező kommentje:
#12 Még dolgozom az ügyön, sok a párhuzamos probléma... :D
2017. okt. 25. 12:07
13/17 A kérdező kommentje:
Belinkelhetném a teljes kódot is, csak az kb 6000 sor, aminek a kijavítása az én feladatom, ezért szeretném inkább az ajax működését megérteni. :)
2017. okt. 25. 12:29
15/17 anonim válasza:
Gondolom ez nem vigasztal, de nálam működik a függvényed. Nincsenek ilyen furcsaságok. Szóval nem az ajax-ban lesz a hiba.
16/17 A kérdező kommentje:
#15 Én is eddig csak ebben az egy esetben tapasztaltam ilyet. :)
2017. okt. 25. 22:56
17/17 anonim válasza:
Amint visszajön a json response, mentsd ki primitív lokális változóba. Így ha közben hülyül is az xhr objektum, a válaszod nem veszik el. Aztán azt parse-old és dolgozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!