Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem reagál az Adsense?

Miért nem reagál az Adsense?

Figyelt kérdés
Van egy új honlapom, most lesz 1 hónapos, de már nem ritka a napi 2000 látogató. Elhelyeztem Etarget hirdetést is rajta, kemyény 25ft-nál jár 9000 látogató után. Sokan irták, hogy az Adsense jobb, szebb, stb stb, de miért nem jelentkezik? Lehet, hogy valamit rosszul csináltam? De akkor miért nem jelzik? kb. 2 hét telt el és semmi válasz/hír. Mit lehet ilyenkor tenni???

2017. okt. 19. 06:47
 1/6 A kérdező kommentje:

kb. 2 hét telt el, hogy beregisztráltam a rendszerükbe!

Szerintem a szkriptet is jól helyeztem el :) Vagy azzal lenne a gond?

2017. okt. 19. 06:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Kötöttél velük szerződést ? Mert egy regisztráció kevés a boldogsághoz.
2017. okt. 19. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem rossza a stat amit használsz, hibás a mérés.

Napi 9000 látogatóval, napi szinten legalább 1000~2000 Ft -nak össze kell jönnie.

2017. okt. 19. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:

#3 én nem hiszem hogy olyan sokan kattintanának reklámokra, ráadásul a kérdező csak napi 2000 látogatóról ír, összesen 9000 látogatóval.

Nekem az sem tiszta hogy ez a 9000 hogyan lett mérve. 1 hónapos honlapnál azért elég erős a napi 2000.

2017. okt. 19. 16:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Nincs egy hónapos a weblapom, ezt a képet ma hajnalban csináltam, [link] ez egy WP plugin stat.

Egyébiránt válaszolt az Adsense tegnap este:

Sajnos mivel az oldalon fellelhető felnőtt tartalom (van vagy 2 csaj bugyiba...nabumm!), így nem férek bele az irányelveikbe:)

Szóval más irányba kell mennem! Van véleményetek a CashInPills -ről? Reálisan, napi 3-4 ezer látogatóval mennyit lehet profitálni havonta? Az etarget nagyon rutyu....

2017. okt. 20. 06:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Google Analytics -et használd.

Szerintem ezek botok, akik a WordPress -t próbálják támadni.

Túl élesek az ugrások, ezek generált forgalmak.

Talán 1-2% valós.

2017. okt. 20. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!