Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Meg lehet tudni, ki volt egy...

Meg lehet tudni, ki volt egy oldal készítője, ha nincs feltüntetve az oldalon (markupban) és nem akarom tőlük direktben megkérdezni?

Figyelt kérdés
2017. okt. 14. 13:07
 1/8 GeorgeL ***** válasza:
Nyisd meg a böngésződben az oldal forráskódját. Ha alaposan átnézed, esetleg a megjegyzésekben, ráakadhatsz.
2017. okt. 14. 14:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Ott nincs, ezért írtam, hogy nincs a markupban...
2017. okt. 14. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
melyik ez az oldal?
2017. okt. 14. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:

#3: Úgy igaz.

Esetleg valamelyik aloldalon - impresszum, kapcsolat, stb...? Van esetleg Facebook/Twitter/Tumblr/... oldala?

Ha sehol nem található, a domain whois-adatai segíthetnek.

2017. okt. 14. 22:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Lekértem az adatokat, de ott is csak a cégnév/cégadatok vannak.. Engem egy személynév érdekelne vagy egy IP cím - vajon ezek nem áshatók valahogy elő egy oldal adataiból??
2017. okt. 15. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:

"Lekértem az adatokat, de ott is csak a cégnév/cégadatok vannak."

Akkor ott a cégjegyzék:

[link]

azzal megkeresheted a céghez tartozó személyt.

"vagy egy IP cím"

Mármint minek? A weboldalnak? A személynek? És azzal mire mész?

De egyébként kedves kérdező, mint azt már többen javasoltuk: írd le, melik oldalról van szó? Miért érdekelne az azt készítő személy?

2017. okt. 15. 14:58
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem számít melyik weboldalról van szó.

Külföldi oldal, egy kis cég, szerintem teljesen mindegy, melyik, kismillió ilyen oldal van a neten, ahol nincs feltüntetve a fejlesztő.

A kérdésem arra vonatkozott, hogy hol lehet ilyen info az oldalban, ha egyáltalán van.

Aki az oldalt készítette nem alkalmazott a cégnél, sehol nincs feltüntetve a neve, nincs kiszervezett IT cégg sem megnevezve sehol.

2017. okt. 15. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha ránézésre is tucat oldal, akkor nem kizárt hogy WordPress volt a fejlesztő.

Azt hogy ki kattintotta össze, senki meg nem mondja neked, ha nem írta oda hogy "Product By Kiss Pista"

2017. okt. 16. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!