PHP-ben mysql lekérdezés, select avg?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
PHP-ben, hogyan tudom kiiratni a pl "db" nevu adatbázisomnak a "tb" nevű táblájában a "cm" nevű oszlop értékeinek átlagát ?
Ha jól tudom van ez a "select avg" Valaki segítene ? Nagyon megköszönnék egy ilyen kódót, nem nagyon megy még ez a mysql téma. köszi előre is
2017. okt. 13. 20:12
1/5 anonim válasza:
Nagy vonalakban minimum így:
szóval nyitsz egy kapcsolatot az adatbázis felé, végrehajtod a lekérdezést, az eredményt feldolgozod és kiírod, majd zárod az adatbázis-kapcsolatot.
3/5 anonim válasza:
POntosan hol tartasz, hol akadtál el, milyen hibába ütköztél?
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi sracok sikerult!:) ment a pozitiv mindenkinek! Esetleg annyit tudtok még segíteni, hogy egesz szamban tortenjen a megjelenites. Valamit kell az echohoz irni? Egyébként az első kodot hasznaltam.
2017. okt. 14. 10:20
5/5 anonim válasza:
round() funkció, sql és php -ban is van, ez kerekít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!