Valamiért nem észleli az oldalam a CSS-t?!
Ha csak localhoston nyitom meg a weboldalt akkor tökéletesen működik , de fent az interneten mintha nem észlelné a CSS-t és ez miatt nincs stílusa az oldalnak ?!
Mi lehet a baj ?
Jó lenne látni az eredményt.
Így látatlanban: a CSS külön állományban van? Feltöltötted a webtárhelyre azt is? Ugye nem tartalmaz ékezetes betűt az állomány neve?
A kódot hiába másolom be , ugyan az mind a kettő résznél (localhost illetve az internetes verziónál is).
Jól hivatkozok a .css file-ra , illetve maga a file is a mappán belül van .
Valamit nem jól csinálsz. Legalább annyit már be kellett
volna másolnod, hogy hogy húzod be a CSS-t...
Milyen server, jól van belőve? CSS-t egyáltalán engedi
letölteni, vagy sikeresen letiltottad?
A public_html-en belül vannak a html/php fileok .
Illetve van egy CSS mappa ahol a stílusok vannak
Szóval igen külön állomány
Ékezet nincs sehol , nem használok.
Az első template működött tökéletesen ezen a serveren / hostingon.
Most töltöttem le egy másikat ami localhostal működik a serveren nem
Miközbe Filezillával töltögettem fel a filokat addig a böngészön nyomogattam az F5-öt lehet hogy ez a baja ?!
Holnap megpróbálom újra feltenni a filokat .
Illetve amikor felmegyek az oldalra akkor a Title resznel ott van a Joomla logoja mikozben semmi kozom a Joomlahoz ...
Interesting
"A kódot hiába másolom be , ugyan az mind a kettő résznél (localhost illetve az internetes verziónál is)."
Elég nekünk az oldal Internetes elérhetősége - onnan már látjuk a kliensoldali kódot is, így esetleg azt is meg tudjuk állapítani, hogy mi okozhatja ezt.
Egyébként a böngésző fejlesztő eszköztárának (CTRL+Shift+I) Network füle sokat tud segíteni.
Közben tegnap este telefonon fel mentem az oldalra és itt működik.
Egyik ismerősöm azt mondta hogy egy Shift + F5 ráfért volna
Majd ma ha gép közelbe leszek meglesem
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!