Hogyan tüntethető el?
Figyelt kérdés
Alapvetően kedvelem a cicákat,de ez most nagyon felidegesített,és nem jövök rá hogyan tüntethető el a placekitten kép(sárga link)
Hiába törlöm a css fájlból a linket,hiába indítom újra a netbeanst továbbra is ott van.
Ez a tanfolyam projektből van ahova jártam év elején.
Valaki esetleg ötlet?
2017. okt. 2. 20:22
1/5 anonim válasza:
Ki kell törölni / le kell cserélni.
A cache nem a barátod.
2/5 A kérdező kommentje:
Kicsit utánna néztem,böngészési adatok törlése gondolom semmit nem ér.Netbeansben is lehet ügyködni valamit e téren ahogy láttam de nem merem hátha valami olyan történne amit nem akarok.
2017. okt. 3. 01:11
3/5 anonim válasza:
Inkognító vagy fejlesztői módot kell használni a böngészőben tesztelésre, olyankor nincs cache.
4/5 A kérdező kommentje:
Közben úgy néz ki megoldódott.Ma bekapcsoltam a gépet,megnyitottam a netbeanst és már nincs ott a kép.Maga a gép csak alvó üzemmódban volt,nem lett újra indítva,érdekes.Ennyi idő kell neki hogy észlelje a változtatást?Az igen
2017. okt. 3. 12:06
5/5 anonim válasza:
Nem kell várni semmit. Ha chrome-ot használsz akkor F5 helyett Shift+F5, ha firefoxot akkor Ctrl+F5 és újratölti az egész oldalt, teljes cache frissítéssel.
Hogy neked mi volt a bajod az rejtély, de ha tényleg így működne, akkor a webszerkesztőknek, minden apró css változtatás után (kb. egy óra alatt 100szor) mindig újra kellene indítaniuk a böngészőt, meg a gépet, elég durva lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!