Csinált már valaki wix.com segítségével weboldalt? Segítene pár dologban? Domain név kérdéssel nem boldogulok?
Elkészítettem az oldalt wix.com-on, de még nincs publikálva.
Most az utolsó lépés az lenne, h aktiválom. Ehhez két lehetőség van ugye, vagy wixes címem lesz vagy veszek saját domain nevet. Utóbbit szeretném, de nem tudom hogyan kell. Wixen is lehet, de nem tudom hogyan lenne egyszerűbb és persze olcsóbb. Úgy tudom, ha magyar címet veszek azt is össze lehet kapcsolni a wixes oldalanmal. Ha magyar címet veszek akkor azért is havi díjat kell fizetni vagy az egyszeri összeg lesz?
Összefoglalva:
Tudok wixen venni domain nevet?
Wixen vegyem egyáltalán vagy magyar oldalon és azzal kapcsoljam össze?
Ennek van havi díja vagy egyszer kell kifizetni?
Bocs ha hülyeséget kérdezek ttotal laikus vagyok!
00:25 71%: A weblapkészítés témakörben nyilván nincsenek ilyenek, de ha az összes témában keresel, akkor viszont csalódni fogsz az emberiségben, mert ennél még egyszerűbb dolgokra is rákérdeznek. :)
Én személy szerint nem válaszolok olyan kérdésre amikre szerintem felesleges választ adni. Energiapazarlás lenne. Szóval nem gondolom, hogy az egyszerűbb kérdések háttérbe szorítanák a komolyabbakat. (nem egy ember válaszol, nem válaszol mindenki mindenre)
1. A kérdező akkor nem érti a választ, ha a válaszadó rosszul mérte fel a kérdező tudásszintjét és nem annak megfelelően válaszolt.
2. Ez a típus mindenhol jelen van.
3. Ha az emberek jól tudnának keresni, meglenne a kellő ismeretük a leírások értelmezéséhez, nem vesznének el az információk sokaságában, akkor igencsak kihalna az oldal, de az emberek lusták, az emberek mindig egyedinek tartják a problémájukat, az emberek szeretik ha más emberek az idejüket áldozzák rájuk és ezért van létjogosultságuk a kérdezős oldalaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!