Mysql adatbázisnál mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy étterem honlapján szeretném megjeleníteni az aznapi menüt.
Az elkézelés az, hogy lennének sablon menük (A,B,C, stb.), amiket ki lehet választani, hogy adott napon legyenek. Pl. az "A" menü a 30. hét hétfőjén lenne, "C" menü kedden és így tovább. Később lehet majd új menüt létrehozni, módosítani, de egyelőre az adatbázissal vacakolok.
A kész adatbázist megcsináltam, de biztos, hogy hibás.
Készítettem excel-ben egy vázlatot az adatbázisról, amit az alábbi képen láthattok. Pirossal összehúzgáltam, hogy a külső kulcsok hová tartoznak. Most csináltam először adatbázist, úgyhogy kérlek kicsit visszafogottan szörnyűlködjetek:)
2017. szept. 18. 12:06
3/3 anonim válasza:
MySQL Workbench
Van ilyen program. Használd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!