Aukciós weboldalt szeretnék csinálni. Pénz helyet kredit?
Olyan oldalt szeretnék ahol új termékekre lehet licitálni, de nem pénzért hanem pl kreditért vagy tallérért vagy hasonló, ezeket regisztráció után lehet megvásárolni, és azzal lehet licitálni utána.
Valakinek valami ötlet? Van erre valami plugin vagy az egészet meg kellene írni?
Amivel én találkoztam legutóbb ilyent, ott "akciós" ár -nak a normál ár +50% -t írták amin villám áron elvihették.
És Normál árról vagy picit a alatta volt a licit indítás,
Volt pár automata bot is ami licitélt felverte, így garantálta a hasznot.
Illetve voltak fordított licitesek, ahol magasabb árról indult, és azért hogy licitálni tudjon fizetnie kellet (valamilyen kredittel), és minden licittel lejjebb ment az ár, kb. annyival mint amennyibe licitálás fájt.
újra indult az óra, X idővel kevesebbel, mint előtte.
Mikor eléri a normál árat, már csak pár percek voltak.
Ezek jogilag elég képlékenyek, így nem árt utána járni az aktuális jogszabályoknak.
Ha belegondolunk abba, hogy a T-systems szarját, amit elméletileg egy csapat készített, milyen könnyű volt hazavágni biztonság szempontjából, akkor mit lehet majd várni az általad, elképzelhető hogy nagyobb gondossággal de valószínűsíthető hogy kisebb szakértelemmel készült oldaladtól? Befizetek mondjuk 10.000 ft-ot, kapok érte 50 petákot, majd valami scriptjohnny az összes petákomat átutalja a saját számlájára.
De ha jobban belegondolok, az alapján hogy "valami plugin"-t keresel, a nagyobb gondosság sem valószínű.
Nem azt kérdeztem, hogy milyen jogi dolgok vannak emögött.
Az volt a kérdésem, hogy magát a weboldalt hogy lehetne felépíteni!
Nem az én ötletem, hanem másé, a kivitelezésben segítek csak!
A kezdésben tudok segíteni. Az első sor valahogy így fog kinézni:
<?php
A kimenet meg így:
<!DOCTYPE html>
Teljesen esélytelen a dolog.
Az egyetlen esélyetek egy fejlesztő cég megbízása, de ez több milliós fejlesztés.
"a kivitelezésben segítek csak"
Ne, ha itt kell kérdezned ez ügyben, akkor NE csináld.
Hidd el, nem baszogatásból, neked akarok jót.
Látszik, hogy nincs meg hozzá a megfelelő szakmai háttered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!