Hogy készíthető ilyen weboldal?
Figyelt kérdés
Hogy készíthető olyan weboldal, mint a trollfesz.hu?
Mármint az a része érdekel, hogy amikor görgetek lefelé akkor töltibe a tartalmi részt. Tehát nem az egészet töltibe, hanem csak azt amit éppenséggel látok.
Ez hogyan valósítható meg?
2017. szept. 4. 00:09
1/10 anonim válasza:
Javascripttel, Ajax technológiával oldják meg.
Mindig a legutolsó cikk alá és az újabb cikket betöltő elem közé kell betölteni az új tartalmat.
Úgy nézz utána, hogy infinite scrolling.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tehát nincs egy egyszerű olyan beágyazható kód (js) amivel, ha görgetem lefele a weboldalt folyamatosan töltbe?
2017. szept. 4. 00:44
3/10 anonim válasza:
De, van.
Mindenesetre a fejlesztés még mindig nem megy csak copy-paste-tel.
4/10 anonim válasza:
Kár hogy a szövegértelmezési problémák mellé még a megrendelők "mindent, azonnal, ingyen" mentalitását is átvetted
5/10 anonim válasza:
Szóval te azt gondoltad, hogy beraksz egy kész kódot a lapodba és onnantól majd atuomatikusan megy minden? Ez nem ilyen egyszerű!
6/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy nem ilyen egyszerű. :) De azért megkérdeztem, hogy hátha. Köszönöm a válaszokat!
2017. szept. 4. 15:43
7/10 anonim válasza:
Előfizetsz egy online kurzusra és ott kitanulod. Nem nehéz megoldani, de az előző hsz-ra való személy megnyilvánulása után baszok segíteni. Bocsi :/
8/10 anonim válasza:
Szerintem azzal mindenki jobban is jár, ha kokkerka nem segít.
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Te meg válaszolj az üzeneteimre szintúgy privátban. Idióta. Amúgy url-ekkel tudnék segíteni tényleg nem nehéz, főleg hogy az utóbbi 2 hónapban intenzíven js-eztem ^_^
10/10 anonim válasza:
2 hónapban? Azigen, Te akkor már mester lehetsz, csókolomot köszönnek a kollegák is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!