Mennyit kérjek érte?
Van webdesigner "képesítésem", de annyira komolyan nem vagyok benne a dologban, nem igen fejlesztettem.
Egy ismerősnek kellett csinálnom egy bemutatkozó wordpress alapú weboldalt.
Mennyit kérjek el érte?
-Az elejétől kezdve én csinálom: domain-tárhely megrendelés, wordpress telepítés
-az ingyenes sablon "magyarosítása", testreszabása
-menüpontok kialakítása
-tartalom-szöveg felmásolása
-árajánlatos ürlap becsatolása a weboldalra
-kapcsolattartós űrlap becsatolása a weboldalra
-összekötés a facebookkal
-egyszerűbb "logó" kitalálás-megtervezés
Összességében nem lett gagyi az oldal, de érződik azért hogy nem profi csinálta. Egy hozzáértő biztos találna rajta hibákat. Van azért benne munkám, na. Csak abban nem vagyok tisztába mennyit kérjek érte nagyjából.
Be tudnád linkelni, csak a kíváncsiság kedvéért...
Kérj árajánlatot a fenti specifikációkkal egy olyan cégtől ami szintén wordpress alapú honlapokat gyárt, és valahol az alatt lesz a reális összeg.
Számold ki hogy hány órát dolgoztál vele, és szorozd be egy olyan órabérrel, amivel azért még elégedett lennél.
mivel "kezdő" vagyok, elég sok órát elb..a.sztam vele, így órákkal nem szeretnék számolni.
De aki ért hozzá és segítene, annak priviben dobok egy linket és elmondja a véleményét.
1. Ismerős
2. Nem hivatalos
3. Kezdő vagy
A reális ár 20-50-ig + domain/tárhely
tételezzük fel, hogy a domain-tárhely kb 10E/év,
akkor kérsz 50-t mindenestül, és a domain/tárhelyet majd fizeti évente a tulaj (nettó 40 a tied).
Karbantartásért meg úgyis téged fog megbízni, és akkor megint kérsz tőle mondjuk egy 10-st
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!