Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szeretnék készíteni egy...

Szeretnék készíteni egy weboldalt de nem tudom mi kell most az embereknek, ötletek?

Figyelt kérdés
komment vagy privát üzenet formájában várom az ötleteket:)

2017. aug. 10. 13:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik, először kitalálod, hogy mit akarsz, aztán megcsinálod. Az, hogy mindenáron weboldalt akarsz készíteni ötlet nélkül nem hat meg senkit.
2017. aug. 10. 17:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Ez teljesen igaz, de én nem szeretnék egy 0 látogatottsággal rendlekező oldalt csinálni, ezért szeretném az tudni az igényeket
2017. aug. 10. 19:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Jajaja, csak mások milliókat fizetnek piackutatásért, Te meg bebüfögöd ide, hogy "na mire van igény?".

Na ezek után szerinted mennyire lehet komolyan venni?

2017. aug. 10. 19:23
 14/18 A kérdező kommentje:
bocsánat, hogy nincsenek millióim piackutatásra, és szerintem nem ideböfögtem, hanem normálisan megkérdeztem
2017. aug. 10. 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Még nincs kész az oldal?!?!
2017. aug. 23. 10:00
 16/18 A kérdező kommentje:
még nem mert hiányzik az alapötlet
2017. aug. 23. 12:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Így soha nem is lesz kész. :)

Írj a hobbidról, ami érdekel, amiben tanácsot tudsz adni másoknak, vagy egyszerűen csak be akarod mutatni, aztán majd kiforrja magát.

Mire van igény? Henry Ford mondta a T-modell kapcsán azt, ha az emberekre bízta volna, hogy mire van szükségük, annyit mondtak volna neki, hogy "gyorsabb lovakra", vagyis a T-modell, és ezzel a modern autózás, felgyorsult önálló utazás lehetősége nem valósult volna meg.

2017. aug. 23. 13:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Örök élet, ingyen sör meg ilyenek. Ezekre van igény.
2017. aug. 23. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!