PHP-vel hogy tudok kiszedni egy részt a linkből?
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a helyzet, hogy a weboldalamon posztolom a könyvem. És a fejezeteknél, alul van olyan, hogy 'előző' és 'következő'. Szóval az van, hogy ki szeretném szedni a fejezet számát (pl weboldal/3.fejezet.php) és a következő/előző részhez felhasználni (pl előzőnél: fejezet szam - 1; következőnél: fejezet sz. +1). Meg lehet csinálni? Egyáltalán érthetően írtam le?2017. aug. 9. 12:23
1/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Aztán ebben mi a hekkelés? Alap paginálási fennforgás.
7/8 anonim válasza:
Lehet én értelmeztem rosszul, de nem egyszerűbb ha konyvneve.php?fejezet=3&oldal=4? Akkor egy szimpla _GET-tel lekérhetes és sokkal rendezettebbre csinálhatod. szerintem legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!