Mennyibe kerül egy olyan oldal megírása mint a bwin vagy pokerstars?
Figyelt kérdés
Nem pókert akarok, hanem van egy jó ötletem, ismerek egy kártyajátékot, és ezzel szeretnék megpróbálkozni, legalább is a közeljövőben, kérdés hogy mennyiért írnak egy ilyen oldalt, esetleg programot? kb...2010. máj. 23. 12:22
11/13 anonim válasza:
Igen, a 1.5M picit elszállt, de a több 100E-ért ingyenes motort adni egyedi design-al is :)
Sőt! Mindkét ár pofátlan...
Cég arculathoz design: 30+Fa
Saját Template-ekből választás: 10+Fa
Egyedi (arculat a cégnek): max 100+Fa
Egyedi motor: 50+Fa-tól (felvértezéstől függően) 250+Fa-ig
A kérdésre meg:
Soft: kb. 10M
Maga a Hardver rész meg kb. 100M-150M
Attól függően mennyi felhasználót akar vki...
12/13 anonim válasza:
Itt van, leugattatok a 1,5 millás webshoppal.
Ez 1,5M +áfa és nincs benne az összes "extra", tehát ez még lehet több is. És tudok olyan webshopot, aki Őket választotta.
13/13 anonim válasza:
Ja, és teljesen szar a webshopjuk, én is láttam. Elég laikus emberek akik őket választják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!