Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szökőéves JS naptárban tudok...

Szökőéves JS naptárban tudok segíteni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy öröknaptárt készíteni, ami ellenőrzi az évet és a hónapot és úgy lehetne megadni, hogy hány napos lenyíló menüt adjon ki.

Pl. Január 31, Február 28, Március 31... stb és hogy a szökőnapot is kezelje.

A sima naptár részt meg tudtam írni csak ezt a figyelésben kérném a segítségeteket.

2010. máj. 22. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Szökőévek a következők: minden néggyel osztható év, kivéve a százzal is oszthatókat. Szökőévek viszont a 400-zal osztható évek. Vagyis a százasra végződő évek közül csak azok szökőévek, amelyek 400-zal is oszthatók.

if((ev%4 == 0 && ev%100 != 0) || ev%400 == 0)

{

//szökőév

} else {

//nem szökőév

}

2010. máj. 25. 00:15
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. máj. 26. 11:19
 3/3 anonim válasza:

Ilyen jól jönne nekem is, de én tök hülye vagyok ehhez. Valaki átírná ezt a naptrat az ilyen ellenőrzős-szökőévesre? :)

Előre is köszönöm! (Ákos)

2010. máj. 27. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!