Hát ha tanultál akkor ezt neked kellene tudnod. Ha jól tudom nekik csak az kell hogy el legyen készítve és nem az hogy hosting-olva is legyen
2017. júl. 20. 21:05
2/10 anonim válasza:
Mit értesz stb. alatt? Az a kulcsa mindennek. ;) egyébként ha ezt a kérdést fel kell tenned, akkor mèg nem állsz készen egy céges honlap elkészîtésére.
2017. júl. 20. 21:30
3/10 anonim válasza:
Magyarra fordítva ez nem neked való feladat, tehát nem érdemes elvállalnod.
2017. júl. 20. 21:40
4/10 anonim válasza:
Egyetértek az előző 2 hozzászólóval!
Egyáltalán nem akarlak lehúzni, csak tanúlgass tovább és menni fog az ;)
Erőssen állj rá a responsive-ra is mert az mára már minimális alap .. nem extra! Ha jol megy akkor nem szóltam!:)
A stb. remélhetőleg php, js minimum..
2017. júl. 21. 09:40
5/10 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom rosszul tettem fel a kérdést. Ezért elnézést kérek. A probléma az volt hogy elég ha notepad++ ba csinálok egy honlapot és elmentem egy mappába a többi meg már az ő dolguk
2017. júl. 21. 10:09
6/10 anonim válasza:
Engedd már el a dolgot.
2017. júl. 21. 11:07
7/10 anonim válasza:
Hát nem natív HTML és CSS -el.
Valamilyen tartalom kezelő rendszert érdemes építeni kőré, amiben könnyedén tudják aktualizálni az információkat, anélkül, hogy bármilyen HTML, CSS fájlt írogatnának.
Natív HTML -nek is meg van az előnye, de hamar megunnád a pont-pont-vesszőcskézést.
(Mikor 1-1 tartalmi mondatot, már 30× forgalmaznak át, és neked kell mindig módosítani, persze ingyen.)
2017. júl. 21. 12:48
8/10 anonim válasza:
Tényleg jobban járnál ha felraknál egy wordpresst, vesztek egy prémium templatet aztán egy kicsit testre szabod, gyanítom még azzal is meg fog gyűlni a bajod. Amúgy meg ha elmennél vakbélműtétre az neked megfelelne, ha a doki kivenné, de azt mondaná a varrást meg az utókezelést majd te megoldod magadnak?
2017. júl. 22. 12:17
9/10 anonim válasza:
Ha nem tudod mi az a XSS és inject, és még használni sem... áááá... kár volt még a kérdést is feltenned :(
2017. júl. 22. 23:54
10/10 anonim válasza:
Amennyiben nem szeretnél tartalomkezelő rendszerben (CMS) dolgozni, a HTML és CSS mellett érdemes lenne bővíteni tudásodat PHP, JavaScript, SQL (hozzátartozó adatbázissal mysql, vagy nosql esetén pl. mongo) programozási nyelvekkel. Ha ezzel megvagy, érdemes lenne SEO-t is tanulni (de nem úgy, hogy milyen plugint töltesz le, hanem megtanulni, mit-hogy érdemes optimalizálni az oldalon, hogy a keresőmotorok is támogassák).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!